Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Αν (θυγατρικό)

Έχει τρελάνει πολύ κόσμο απ' ό,τι έχω καταλάβει. Το ζητάνε και το ξαναζητάνε στο Μελωδία από τότε που πρωτοπαίχτηκε. Και όχι αδίκως! Γλυκύτατο τραγουδάκι, με jazzy χρώμα και όλη την αθωότητα που πηγάζει από τις παιδικές φωνές.

Μιλάμε για το "Αν (θυγατρικό)", το bonus track στον νέο δίσκο του Δημήτρη Μητσοτάκη και της νέας του μπάντας "Οι ευδαίμονες" που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Ακούστε το:





-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Όπως έχω πει και παλιά ήμουν πάντα πιστός ακροατής των Ενδελέχεια. Ήταν ένα από τα γκρουπ που σημάδεψαν την εφηβεία μου. Εκτίμησα επίσης πάρα πολύ την πορεία τους τα τελευταία χρόνια πριν διαλυθούν, αφού κυρίως χάρη στον Δημήτρη Μητσοτάκη κατάφεραν να κινηθούν σε πιο σύγχρονο ήχο και να προσφέρουν ενδιαφέροντες νέους δίσκους και όχι αναμάσημα του "ελληνικού ροκ" των 90s.

Δυστυχώς οι Ενδελέχεια διαλύθηκαν πρόσφατα, αλλά αυτό ίσως αποτελέσει την αρχή μίας άλλης πορείας για τον πάντα ανήσυχο και δημιουργικό Δημήτρη Μητσοτάκη. Το τραγούδι που παραθέσαμε παραπάνω βρίσκεται στον πρώτο του δίσκο στη μετά Ενδελέχεια εποχή, τον οποίο δημιούργησε μαζί με το νέο του σχήμα "Οι Ευδαίμονες". Περισσότερα για τον δίσκο αυτό διαβάστε εδώ

3 σχόλια:

Michalis είπε...

Όντως έχει τρελάνει κόσμο το τραγούδι αυτό. Πολύ ωραίο. Όπως και τα περισσότερα του δίσκου.

Michalis είπε...

Και η πλάκα είναι ότι εχθές πήρα το δίσκο και σκεφτόμουνα να γράψω κάτι κι εγώ και σήμερα είδα την ανάρτηση εδώ!

Stepas είπε...

Έτσι ακριβώς Μιχάλη. Ωραίο και το τραγουδάκι, εξαιρετικός και ο δίσκος!

Περιμένω με ενδιαφέρον να δω ανάρτησή σου για το δίσκο. Χαιρετώ!