Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Αι δύο... μονόλογοι


Έχω ακούσει τα καλύτερα και σκοπεύω φέτος να πάω επιτέλους να τους δω:

Δελτίο Τύπου

Γιώργος Χατζηπαύλου - Σίλας Σεραφείμ

Αι δύο… μονόλογοι! Μια υπερπαραγωγή με δύο μικρόφωνα κι έναν προβολέα!
Καλή αρχή!
Η παράσταση παρουσιάζεται για 3η χρονιά στο θέατρο Παραμυθίας (Παραμυθίας 27 και Μυκάλης, Κεραμεικός) κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 29 Οκτωβρίου.

Αι δύο… μονόλογοι.
Οι δύο πιο εξωφρενικοί μονόλογοι που ετοίμασαν ποτέ. Τα καλύτερά τους από τα χρόνια που ασχολούνται με το stand up comedy εμπλουτισμένα με ό,τι νέο συμβαίνει στη ζωή και την επικαιρότητα αλλά και multimedia όπου μας δείχνουν τον κόσμο όπως θα έπρεπε να είναι!

Αι δύο… μονόλογοι 3η χρονιά.
Η 3η χρονιά! Η 3η και πιο φαρμακερή, πιο αστεία και πιο καλή. Όσα ακόμα κι αν πούμε θα είναι λίγα. Γιατί; Απλούστατα διότι η ζωή γίνεται κάθε μέρα και πιο περίεργη δίνοντας όλο και περισσότερες αφορμές για κωμωδία! Από τη Βουλή ως την κρεβατοκάμαρα, από το μποτιλιάρισμα ως την ελληνίδα μάνα, από το κλαμπ ως τη δουλειά, από το καμάκι ως το γάμο, από τον καπιταλισμό ως τη γλώσσα που μιλάνε οι άντρες και οι γυναίκες, από την αστυνομία ως το σούπερ μάρκετ… από όλα όσα γίνονται γύρω μας και είναι πάντα πιο αστεία από όσο φαντάζουν τη στιγμή που συμβαίνουν, ο Γιώργος κι ο Σίλας εμπνέονται και γράφουν και σας δίνουν ραντεβού επί σκηνής για 3η χρονιά. Με τους δύο πιο εξωφρενικούς μονολόγους που ετοίμασαν ποτέ – με εμπλουτισμένη σύνθεση – σας προσκαλούν να δείτε τη ζωή από την καλή αλλά κυρίως από την ανάποδη. Γιατί έτσι έχει περισσότερη πλάκα.

Ένας προβολέας, ένα μικρόφωνο, δύο κωμικοί. Στο πιο δυνατό είδος κωμωδίας, τον μονόλογο. Γιατί τελικά, όλα είναι αστεία αρκεί να θες να το δεις!

http://www.xatzi.gr/
http://www.silas.gr/


Και βεβαίως δεν ξεχνάμε και αυτό στο οποίο θα πάμε οπως και δήποτε.-

Δεν υπάρχουν σχόλια: