Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Θανά'ης' νιουζζ!

ΔΙΣΚΟΣ

Θυμάσαι που ήταν να βγει ένας νέος δίσκος του Θανάση Παπακωνσταντίνου το Μάιο; Και τελικά πήγε για Ιούνη; Και τελικά πήγε για Σεπτέμβρη; Και τελικά πήγε για Νοέμβρη; Και τελικά πήγε για Γενάρη; Ε τελικά-τελικά το λεπόν θα κυκλοφορήσει μεθαύριο Τρίτη 1 Φλεβάρη από την Inner Ear Records, τη νέα δισκογραφική στέγη του Θανάση. (Κλικ για Δελτίο Τύπου+tracklist)

Τα ΄χουμε πει τοοοοοσες φορές για το νέο αυτό album του Παπακωνσταντίνου ('Ο Ελάχιστος εαυτός') που είναι σαν να το έχουμε στα χέρια μας εδώ και καιρό. Να σου πω, έστω και καθυστερημένα, ότι ο δίσκος:

- θα κυκλοφορήσει και σε special edition, με υφασμάτινο κάλυμμα (θα είναι σαν βιβλιαράκι), για περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Ήδη εξαντλούνται σιγά-σιγά αυτά τα κομμάτια και ίσως προλαβαίνεις οριακά να παραγγείλεις ένα τέτοιο από το σάιτ της Inner Ear (κλικ).

- είτε σε special είτε σε κανονική έκδοση μπορείς ήδη (εδώ και μέρες) να τον παραγγείλεις ηλεκτρονικά και να έρθει στην πόρτα σου το πολύ με 2-3 ευρώ παραπάνω

- θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο (!) κάπου μέσα στο Μάρτη

- θα πωλείται και στη συναυλία του Θανάση στο Fuzz (δες παρακάτ')

(Αυτά είναι λοιπόν τα καλά μιας 'μικρής', 'ανεξάρτητης' δισκογραφικής όπου όλοι δουλεύουν με μεράκι. Είναι όλα τόσο προσεγμένα και ανθρώπινα που κάθε άλλο παρά 'πελάτης' νιώθεις... Αρκεί να σας πω ότι τα παιδιά της Inner Ear απαντούν στα e-mail και τα τηλέφωνα όλο ευγένια. Μέχρι και στην Κοιλάδα μπήκαν για να λύσουν απορίες ακροατών! Σόρρυ για τον ενθουσιασμό μου, αλλά επειδή πολλοί λένε "η δισκογραφία πέθανε", "το μέλλον είναι μόνο το ίντερνετ" κλπ, προσωπικά πιστεύω ότι αν μία δισκογραφική σού δίνει τέτοια προσοχή και σου κάνει τόσο ελκυστικό το δισκάκι της, τότε για τους 5-6 αγαπημένους μου καλλιτέχνες πολύ ευχαρίστως να τα δώσω τα 15€ και να πάρω το album τους αυθεντικό)

LIVE

Παρασκευή 11 & Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στο Fuzz Club, με το "μεγάλο" σχήμα. Η προπώληση ξεκίνησε: κλικ.

ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Δύο τραγούδια από τον Ελάχιστο Εαυτό είναι ήδη διαθέσιμα για ακρόαση. Είναι η Ανταρκτική (ντουέτο Θανάση με τον Ορφέα Περίδη - τα σπάει!) και το ομώνυμο με το δίσκο:


Θανάσης Παπακωνσταντίνου-Ορφέας Περίδης - Ανταρκτική by Inner Ear Records


Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Ο ελάχιστος εαυτός by Inner Ear Records

2 σχόλια:

Μάρκος είπε...

Άμα δεν το δω στο ράφι, δεν πιστεύω τίποτα σου λέω :D

Stepas είπε...

Χαχα! Σωστόςς! Με τόσες αναβολές άντε να τους πιστέψεις μετά...
:-)