Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Βουτιά...

...σε σπουδαίες στιγμές σπουδαίων ανθρώπων


Έχω κολλήσει λέμε:





Και κάπως έτσι τα καθημερινά, ρουτινιάρικα πηγαιν-έλα με το λεωφορείο έχουν γίνει στιγμές ψυχικής απόλαυσης!

3 σχόλια:

CunduLunaVini είπε...

Μπορεί να μην έχω αποκτήσει ακόμα τον τελευταίο δίσκο του Θανάση, αλλά το βιβλίο αυτό το έχω διαβάσει και είναι από τα αγαπημένα μου!!Έχει απίστευτη ροή,την οποία διακόπτει μόνο η επανάληψη των ονομάτων και το πισωγύρισμα στο γενεαλογικό δέντρο των πρώτων σελίδων..!Εγώ το διάβαζα σε καράβι..Προσφέρεται φαίνεται για δρομολόγια το συγκεκριμένο βιβλίο..Ταξιδιάρικο!
Να πώς αποκτάει νόημα διαφορετικό η κάθε απλή και χρονοβόρα διαδρομή...Καλές αναγνώσεις και καλές ακροάσεις! :)

πεφταστέρι είπε...

μουσική και βιβλίο μέσα σε λεωφορείο και μετρό, κι ο χρόνος που τρως στα πέρα δώθε μεταμορφώνεται! από χαμένος χρόνος γίνεται χρόνος για τον εαυτό σου ;)))

(κοίτα μη χάσεις τη στάση, ε!)

Stepas είπε...

*CunduLunaVini
Τα είπες όλα! Έτσι ακριβώς είναι. Φοβερή ροή αυτό το βιβλίο. Ο λόγος τρέχει σαν το νεράκι και πραγματικά δεν χορταίνεις να διαβάζεις παρότι δεν υπάρχουν τρικ τύπου σασπένς και να δούμε τι θα γίνει παρακάτω. Μιλάμε για αριστούργημα της λογοτεχνίας! Όντως μόνο τα ονόματα είναι ένα μικρό προβληματάκι γιατί πάντα έχεις μια αμφιβολία αν καταλαβαίνεις ποιός είναι ποιός και ποιανού... Αλλά τελικά εξοικιώθηκα σε μεγάλο βαθμό μ’αυτή τη δυσκολία.

Έτσι είναι. Δεν το παθαίνω συχνά να να με κάνει ένα βιβλίο να μην μπορώ να το αφήσω απ’τα χέρια μου ακόμα και μέσα σε λεωφορείο. Πρέπει να είναι πολύ δυνατό.
(χαχα! κι εσύ σε δρομολόγιο ε; Είναι ταξιδιάρικο ανάγνωσμα)
:)

Να’σαι καλά! Επίσης!

*πεφταστέρι
Ακριβώς! Μ’αρέσει βέβαια και να παρατηρώ τους άλλους στα μετρά και τα λεωφορεία ή να τσιμπάω ατάκες, αλλά τις λίγες φορές που καταφέρνει ένα δισκάκι ή ένα τραγουδάκι ή ένα βιβλίο να με κάνουν να κολλήσω, τότε πραγματικά νιώθω σαν να μην το έκανα το βαρετό 50λεπτο δρομολόγιο... Το ξεχνάω παντελώς!

(χαχαχα! πολλές φορές πήγα να την πατήσω, αλλά τελευταία στιγμή το σωζω)

Θενκς για τα σχόλιά σααααςς!
:)