Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Παρουσίαση Τραγουδιστάν στο e-orfeas




Ο εξαιρετικός δημοσιογράφος Τάσος Καραντής που διευθύνει το e-orfeas (ίσως το καλύτερο ηλεκτρονικό περιοδικό για την ελληνική μουσική - ακόμα θυμάμαι χαρά που είχα πάρει όταν ξεκίναγε και το ανακάλυπτα) έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό μια παρουσίαση των μουσικών blogs και μάλιστα με συνεντεύξεις των ιδιοκτητών τους. Είχα παρακολουθήσει απ'το ξεκίνημα αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα έρευνά του, διαβάζοντας με μεγάλο ενδιαφέρον τις συνεντεύξεις των Ηρακλή Οικονόμου ("Μουσικά Προάστια"), Αντώνη Μποσκοϊτη ("Άσματα και μιάσματα") και Χρήστου Α. Μιχαήλ ("Το τραπέζι"). {Κλικ εδώ για να τις δεις όλες.} Το ότι θα μου έκανε κι εμένα πρόταση να παρουσιάσω το blog μου ούτε που θα το φανταζόμουν ποτέ! Τον υπερευχαριστώ!! Τη συνέντευξη τη διαβάζεις εδώ.

4 σχόλια:

JoaN είπε...

ωωωωω! Όλεεεε! ΟΟοοοοΟΟλλλλλεεε ...α και...

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

bikaki είπε...

Αυτό το αγόρι με τα μάτια τα μελιά,με τα σγουρά μαλλιά, πώς ξέρει να μιλά..με κάνει περήφανη ξανά και ξανά....
"Τι καλά το λέει τ'αηδόνι"..άσχετο?αυτό μου΄ρθε, τί να κάνω?στο αφιερώνω.

Μπράβο πουλί μου.

Μουσικά Προάστια είπε...

Εκτός από τις εμπεριστατωμένες απόψεις σου περί μουσικής, στη συνέντευξη θαυμάζει κανείς και την ευρεία κοινωνιολογική σου αντίληψη. Η απάντησή σου στην τελευταία ερώτηση θα μπορούσε να τιτλοφορείται ως "απλά μαθήματα πολιτικής οικονομίας". Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τα Μ.Π., και πάντα τέτοια! ηρ.

Stepas είπε...

*JoaN
:-))
ολεολεολααα!!!

*bikaki
Να'σαι καλά Βικάκι μου. Φιλιααα!!!

*Μουσικά Προάστια
Πολύ τιμητικά τα καλά σου λόγια. Μη φανεί σαν αλληλολιβάνισμα, αλλά να ξέρεις ότι ειλικρινά αυτή την κοινωνική, συνολική θεώρηση θαύμασα κι εγώ στη δική σου συνέντευξη και γενικότερα στον τρόπο που γράφεις με αφορμή το τραγούδι. Τα Μουσικά Προάστια είναι όαση μέσα στη μουσικογραφία. Να'σαι καλά!


Σας ευχαριστώ όλους πολύ που μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε τις φλυαρίες μου!
:-)