Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Οι Κατσιμιχαιοι ξανα μαζι!

Μάντης είμαι;

Την Πρωταπριλιά ανάρτησα αυτό εδώ . Ρίχτε μια ματιά στο Νο5. Ε λοιπόν θα γίνει, με ένα χρόνο καθυστέρηση!

Όπως ανακοίνωσε ο Οδυσσέας Ιωάννου πριν λίγο, οι Κατσιμιχαίοι ξανά μαζί το καλοκαίρι του 2010 σε νέα περιοδεία ανά την Ελλάδα. Με το καλό! Δείτε κι εδώ



ΥΓ: Χάρη Κατσιμίχα μάς είχες λείψει.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χμ...ειμαι αρκετά καχύποπτη για αυτούς τους επαναπατρισμούς! Για να δουμε τι θα δούμε...

Stepas είπε...

Κι εγώ είμαι καχύποπτος και μάλιστα πολύ. Είμαι της άποψης ότι οι αποχωρήσεις και τα τελειώματα και οι τελευταίες συναυλίες και όλα αυτά, δεν ανακοινώνονται! Απλά το κάνεις. Τι εννοώ; Ότι κάθε φορά που ακούω "Τελευταία συναυλία του (των) τάδε στο τάδε μέρος" αυτομάτως μου δημιουργείται η βεβαιότητα ότι σε 5-6-7 χρόνια θα ακούσω το κλασικό "οι τάδε ξανά μαζί"... Άλλοτε είναι πραγματική καλλιτεχνική ανάγκη για "ριγιούνιον", άλλοτε απλώς μάρκετινγκ. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι...

Παρότι είμαι κι εγώ καχύποπτος λοιπόν, με τέτοιες ειδήσεις θεωρώ ότι πρέπει να χαιρόμαστε τουλάχιστον μέχρι να απογοητευτούμε... Στην προκειμένη περίπτωση, η επιστροφή του Χάρη Κατσιμίχα στα live είναι μεγάλη υπόθεση. Τον θεωρώ εξαίρετο ερμηνευτή στο είδος του!

Anel είπε...

Τουλάχιστον αυτοί δεν το κάνανε σαν τους Πυξ Λαξ: κάθε μήνα και αποχαιρετιστήριο live για τον επερχόμενο χωρισμό!
Ξανασμίξαν μετά από 10 χρόνια.
Δεν παύει βέβαια να είναι περσινά ξινά σταφύλια, ξανα ζεσταμένο φαγητό και όλες οι σχετικές παροιμίες....

Stepas είπε...

@Anel: Καλά τέτοια κοροϊδία σαν τους Πυξ-Λαξ μάλλον δεν θα ξαναϋπάρξει...

Οι Κατσιμιχαίοι (και ειδικά ο Χάρης που ήταν αυτός που ήθελε να σταματήσει) τήρησαν αυτό που είπαν. Σταμάτησαν για πολλά χρόνια (κοντά 10) να είναι μαζί στη σκηνή.

Τώρα για "περσινά ξινά σταφύλια" κλπ θα συμφωνήσω. Αυτά που είχαν να δώσουν μάλλον τα έδωσαν στο τραγούδι μας. Πλέον, θα συγκινηθούμε στις νέες τους συναυλίες αλλά όχι κάτι παραπάνω. Δεν νομίζω δηλ να βγάλουν δίσκο που να "ταράξει" τα νερά.

Όπως και να'χει, θα δείξει...