Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Οου γιες!


Ε - Ε - ΕΡ - ΧΕ - ΤΑΙ ! ! !


Από 18 Γενάρη τα μεσημέρια μας θα πάρουν ξανά άλλη αξία και ποιότητα!

Μου είχαν λείψει:

- Τα ξεκάρφωτα γέλια της όταν δεν καταλάβαινε τι παίζει ή ένιωθε αμήχανα (τα’ χουν αυτά οι ζωντανές εκπομπές κλπ κλπ)

- Οι φιλότιμες προσπάθειές της να χορέψει όταν το πράμα πήγαινε στο τσακίρ κέφι

- Η ισορροπία της ανάμεσα στο εστέτ, το μεγαλοαστικό, το ψευτοκουλτουρέ και το γκλάμουρ από τη μία και το λαϊκό, το λαϊκίστικο και το απλό από την άλλη. Εξίσου αποτυχημένη και στα δύο!

- Κάτι καλεσμένοι τύπου Βασίλης Καρράς και Λάκης Γαβαλάς!

- Θεματολογία από γκλαμουράτες δεξιώσεις και εκθέσεις ζωγραφικής μέχρι "πώς το τρίβουν το πιπέρι", τι θα φορεθεί φέτος και "ποιά η θρεπτική αξία του τραχανά"

- Οι προσπάθειές της να πείσει τον Θαλασσινό (και άλλους κατά καιρούς) να την αφήσει να τραγουδήσει μαζί του κάποιο τραγούδι (τελικά τον έψησε τον φουκαρά τον Παντελή...)

- Οι γνώσεις της πάνω στη δουλιά των καλλιτεχνών που παρουσίαζε. Ανεξίτηλη θα μείνει στη μνήμη μου η φάση κατά την οποία έχει καλεσμένη τη Σωτηρία Λεονάρδου η οποία κάποια στιγμή ερμηνεύει ζωντανά στο στούντιο την Αγρύπνια. Μετά το τέλος του τραγουδιού πετάγεται η Μπήλιω, η οποία κρατάει τα χαρτιά με τις σημειώσεις της και το τελευταίο cd της Λεονάρδου, και λέει το αμίμητο: «Αυτή ήταν η Αγρύπνια λοιπόν από το νέο άλμπουμ της Σωτηρίας Λεονάρδου». Ντονγκ! Τη στραβοκοιτάζει η καλλιτέχνιδα και της λέει: «Όχι, ήταν η Αγρύπνια του Θανάση Παπακωνσταντίνου»... Ε μετά έπρεπε να δείτε τη φάτσα της ΜπουΤσου (= το θρυλικό προσωνύμιο που της απέδωσε σε κάποια εκπομπή ο Θάνος Μικρούτσικος από τα αρχικά του ονόματός της)

Απορία: Πώς ξέφυγε αυτή η γυναίκα από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ; Αυτό ήταν άλλωστε το target group του «κινήματος» στις τελευταίες εκλογές... Φανταστείτε απλά Κοινοβουλευτική Ομάδα με Μάγια Τσόκλη, Άννα Νταλάρα και Μπήλιω Τσουκαλά! Μιλάμε για την επιτομή του κοσμοπολιτισμού...

ΥΓ: Στα πλαίσια του χιούμορ τα παραπάνω. Είναι μια πολύ συμπαθητική γυναίκα η ΜπουΤσου και πρέπει να σας πω ότι τις εκπομπές της συνήθως τις βλέπω. Απλά τυχαίνει να πιστεύω ότι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για τέτοιου είδους εκπομπή. Τελοσπάντων.. Κάποιοι προφανώς διαφωνούν μαζί μου. Πάντως αν και έχω ρίξει άπειρους κλαψίγελους με την πάρτη της, αναγνωρίζω ότι καλώς ή κακώς από την εκπομπή της παρελαύνουν σημαντικότατοι καλλιτέχνες, κάποιους μάλιστα από τους οποίους δεν τους βλέπεις συχνά στο γυαλί... Αυτό είναι κάτι το πολύ θετικό!

6 σχόλια:

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

Καλημέρα Στέργιε! Όπως έλεγε και ο Φοίβος Δεληβοριάς: Kill Μπήλιω! :)

Stepas είπε...

Καλημέρα Μιχάλη!

Χα χα χα! Το χιούμορ του Φοίβου σκοτώνει :-)

JoaN είπε...

πωωωωωω! Κ έλεγα ότι το έβαλε κάτω, ότι της είπανε, της εξηγήσανε ότι δεν. Αλλά μπα...

Stepas είπε...

Πού τέτοια τύχη...

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει άλλη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση σαν κι αυτή, με τα όποια προβλήματά της. Η γυναίκα αυτή βέβαια δεν είναι η κατάλληλη, δεν μπορεί να διαβάσει ούτε 2-3 σελίδες για τον άνθρωπο που έχει καλέσει, για να μην πετάει τούβλα.
Αλλά και τι εξυπνάδα της κρατικής τηλεόρασης, να έχει τέτοια εκπομπή την ώρα που μόνο οι νοικοκυρές προλαβαίνουν να τη δουν!!!
Markella

Stepas είπε...

Γειά χαρά Μαρκέλλα και καλωσήρθες!

Συμφωνούμε ότι δεν υπάρχει άλλη τέτοιου είδους εκπομπή. Καθημερινή, ζωντανή, με ρεπορτάζ για το τι γίνεται στην πόλη από πολιτιστικής άποψης. Φυσικά και δεν κάνει η Τσουκαλά βέβαια. Είναι σαφές αυτό. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά τα χάνει, δεν έχει ροή η σκέψη και ο λόγος της και κυρίως, όπως σωστά λες, δεν είναι ποτέ επαρκώς διαβασμένη για τους καλλιτέχνες που φιλοξενεί.

Αυτό με την ώρα είναι ένα θέμα. Φαίνεται πως η κρατική τηλεόραση εκεί απευθύνεται κυρίως με αυτήν την εκπομπή, γι' αυτό έχει και την Τσουκαλά εκεί. Στις νοικοκυρές, τους συνταξιούχους και τους Έλληνες του εξωτερικού. Ενώ για παράδειγμα η εκπομπή της Λένας Αρώνη (που την πάω πολύ) είναι βραδινές ή απογευματινές ώρες.