Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Απόψε ο Νίκος Ζουρνής στον Πυρήνα


Δελτίο Τύπου

Ο Νίκος Ζουρνής παρουσιάζει τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του με τίτλο «Όλα τα χρώματα του μπλε», στη μουσική σκηνή «Πυρήνας», τις Τρίτες 27 Δεκεμβρίου και 3 Ιανουαρίου. Ο δίσκος κυκλοφορεί αυτές τις μέρες και περιέχει στίχους του Μάνου Ελευθερίου, του Διονύση Καψάλη και του Θοδωρή Γκόνη. Επίσης θα ακουστούν τραγούδια από την πρώτη δισκογραφική δουλειά του τραγουδοποιού με τίτλο «Χιλιόμετρα».

Ο δίσκος «Χιλιόμετρα» κυκλοφόρησε το 2009 και περιείχε στίχους του Μιχάλη Γκανά όπως επίσης και ένα μελοποιημένο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου. Εκτός από τον ίδιο τον τραγουδοποιό ερμήνευαν τραγούδια ο Μανώλης Λιδάκης, ο Απόστολος Ρίζος και η Μαρία Λούκα.

Επί σκηνής, μαζί με το Νίκο Ζουρνή, δύο εξαιρετικές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, η Αυγερινή Γάτση και η Λαμπρινή Καρακώστα εμπλουτίζουν το μουσικό πρόγραμμα με ανατολίτικες και δυτικές μελωδίες. Επίσης τρεις σπουδαίοι μουσικοί συμπράττουν και συν-διαμορφώνουν νότες και τραγούδια. Ο Κώστας Σταυρόπουλος (κιθάρα, λαούτο, μπουζούκι), ο Επίκουρος Τριανταφυλλίδης (βιολί) και ο Γιάννης Βουτσινάς (κοντραμπάσο).

Εκτός από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζουρνή θα ακουστούν και τραγούδια των: Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Ορφέα Περίδη και άλλων, καθώς και επιλεγμένα ρεμπέτικα και παραδοσιακά.

Το πλήρωμα του καραβιού είναι έτοιμο για αναχώρηση και σας υπόσχεται ένα μουσικό ταξίδι σε όλα τα χρώματα του μπλε!

ώρα έναρξης: 10.30
Πυρήνας: Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους (περιοχή Χίλτον) τηλ. 210 7237150
http://www.pirinas.com/

Ρεπορτάζ από την πρεμιέρα για το Mix Grill
του Μιχάλη Τσαντίλα

3 σχόλια:

fotolabida1 είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟ 2012!!!!

Raf είπε...

Ο πρώτος του δίσκος ήταν μια απογοήτευση... για να δούμε τώρα.

Stepas είπε...

*fotolabida1
Χρόνια πολλά και σε σένα! Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία και δύναμη!

*Raf
Προσωπικά, απογοήτευση δεν θα τον έλεγα, είχε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Οι ανεπεξέργαστες επιρροές του είναι το θέμα, που ήταν λογικό να βρίσκονται στον πρώτο του δίσκο, γι'αυτό κι εγώ περιμένω με αγωνία το δεύτερο βήμα του.